(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Kraamreportage Vlissingen

Wat een rust!

Gwendolyn Pieters
 - 
september 21 2016
 - 

Eind juli wordt ik benaderd door Tara, ze is benieuwd of het ook mogelijk is om een kraamreportage cadeau te doen. Uiteraard! Ik heb cadeaubonnen en die kan ook zeker uitschrijven voor een specifieke fotoshoot. Zo gezegd, zo gedaan. De mama in spe ontvang de bon op haar babyshower. En toen was het afwachten wanneer de kleine zich zou aandienen.

Fenna mailde mij in de laatste week van augustus dat hun zoon Fedde was geboren, alles erg goed was gegaan en ze graag de kraamreportage wilde plannen. Leuk! We trokken onze agenda en een kleine anderhalve week na de geboorte van Fedde ging ik langs om hun leven op dat moment vast te leggen. Het was een bloedhete dag maar dat mocht de pret niet drukken. Fedde lag heerlijk te slapen bij papa dus ik startte gelijk met fotograferen. Daarna hebben we lekker een badje gedaan, gevoed en geknuffeld. Fedde is een heerlijk relaxed mannetje en ook papa en mama waren de rust zelve. Wat een heerlijke kraamtijd! Helaas moeten jullie het met deze foto's doen want de ouders willen de rest voor zichzelf houden. Maar ik kan je zeggen! Het is prachtig geworden!

Bedankt Fenna en Ronald voor dat ik deze mooie periode voor jullie mocht vastleggen!

 

blog-1_resize

blog-4_resize

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram