(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Uniek Product

Gietharskunst

Rouwbloemen, altijd heel erg indrukwekkend en vaak een belangrijk onderdeel van het afscheid. Hoe mooi zou het zijn om voor altijd een prachtige herinnering te hebben aan deze zorgvuldig gekozen bloemen.

Ik droog een selectie van jullie rouwbloemen op een professionele manier waarna ik ze schik en ingiet in giethars. Volledig maatwerk en elke keer weer uniek.


Neem contact opHet proces

Uiteraard spreken we van te voren de wensen door, wie willen er allemaal een ornament, hoe groot en van welke stukken mogen er bloemen gebruikt worden. Ook leg ik uit welke bloemen wel en niet geschikt zijn voor deze behandeling.

Als ik zelf aanwezig ben bij de uitvaart zal ik de gewenste bloemen selecteren en meenemen. Daarna ga ik ze drogen, dit doe ik op een manier dat de vorm en kleur behouden blijft.

Als de bloemen gedroogd zijn (na ongeveer 3 weken) ga ik laag voor laag de bloemen ingieten en werk ik het ornament af door te schuren en te polijsten.

Hoe mooi is het om de zorgvuldig en met liefde uitgekozen bloemen voor altijd bewaard blijven?

Maatwerk

Elk stuk dat ik creëer is uniek en volledig maatwerk. Ik besprek jullie wensen en op basis van jullie wensen doe ik een voorstel. Ik heb mallen van diverse groottes en vormen. Het is zelfs mogelijk om as te verwerken in de gieting mocht dat een wens zijn.

De prijzen voor kleine ornamenten met 1 bloem starten vanaf €75,- en de grote ornamenten met meerdere bloemen vanaf €175,-. 

Een klantervaring

We hebben Gwendolyn geboekt voor een reportage van de uitvaart. Tijdens het kennismakingsgesprek gaf ze aan dat het mogelijk was om bloemen van het rouwboeket te laten vereeuwigen in een gietkunstwerk.

Dit leek ons een hele mooie blijvende herinnering. We hebben meerdere ornamenten besteld, voor zowel de kinderen als de kleinkinderen.

Het is prachtig geworden en het is een heel dierbare herinnering naast natuurlijk de mooie foto's die we ook hebben.

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-47 69 54 86
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.


Volg mij

crossarrow-leftarrow-rightarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram