(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Persoonlijke reis

#7 We gaan niet naar Atlantis

Robin van Tilborg
 - 
juli 27 2022
 - 

In deze podcast neem ik je mee naar de woensdag. De dag dat we naar Atlantis zouden wandelen. Voordat ik ter zake kom vertel ik je eerst over mijn betalingsregeling met CJIB. Niet helemaal mijn finest moment maar goed, ik ben ook maar mens.

Wat betreft Atlantis. Je raad het al, dit ging niet door en dit vroeg iets van mijn aanpassingsvermogen. Een lastig dingetje soms nog voor mij, ik hou van een planning en ik ben absoluut erg flexibel maar in dit soort gevallen vind ik het soms lastig schakelen. Ik neem je mee in hoe ik hier mee om ben gegaan en vertel ik waarom het uiteindelijk toch helemaal goed kwam en het blijkbaar niet voor niets was.

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-47 69 54 86
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.


Volg mij

crossarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram