(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Persoonlijke reis

#7 We gaan niet naar Atlantis

Robin van Tilborg
 - 
juli 27 2022
 - 

Deze podcast nam ik onderweg naar een afspraak. Ik was zo aan het kletsen dat ik totaal niet op de route aan het letten was. Ik was echt op tijd vertrokken maar kwam hierdoor te laat op mijn afspraak kwam. Ik vertel verder hoe het was op Ibiza. Soms hadden we wat vrije tijd en gingen we zelf op pad.

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram