(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Persoonlijke reis

#9. Laatste Dagen Ibiza en weer even thuis

Robin van Tilborg
 - 
augustus 10 2022
 - 

In deze aflevering neem ik je mee in de laatste dagen op Ibiza en het schakelen naar huis. Van een week spritualiteit schakelen naar een muziekfestival waar ik direct na thuiskomst naar toe zou gaan. Een hele omschakeling waar ik enorm tegen op zag als ik heel eerlijk ben. Ik vertel je hoe ik het heb ervaren en wat de eerste opmerkelijke veranderingen zijn in mijn eigen energie na dit fantastische retreat.

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram