herinneringsfotografie

Herinneringen om te troosten

Door de speciale manier van regisseren voelt iedereen zich vrij en ontspannen en alles gaat spelenderwijs. Ik speel spelletjes en ik stel heel veel vragen. Het zorgt ervoor dat je niet meer nadenkt over hoe je eruit ziet, maar lekker geniet van elkaar. Met mijn camera leg ik op mijn eigen unieke manier de mooiste momenten vast. Van die fijne 1-op-1 momentjes tot een grapje waar iedereen om moet lachen. Spontaan & echt: Jullie gezin zoals je je dat wilt herinneren. Van zulke foto’s krijg je nooit genoeg!
Vraag de brochure aan

Verbondenheid vastgelegd

Als je kiest voor een portretsessie dan gaan we samen naar een mooie plaats of een betekenisvolle plek. Als dit niet kan? Dan blijven we thuis. Het gaat immers om jullie connectie. Ik werk via de Moment Design methode, een techniek waarbij je niet hoeft te poseren en geen enkel moment hoeft na te denken over de juiste houding of glimlach.

Foto's met echte emoties.
Naturel en puur.
Waardevolle momenten die blijvend zijn!

Met liefde en respect leg ik jullie herinneringen vast

Via vragen en kleine opdrachten laat ik jullie op ongedwongen wijze bezig zijn met elkaar. We denken terug aan jeugdherinneringen en aan gekke voorvallen die jullie beleefd hebben. Als er ook kinderen op de foto gaan doen we samen spelletjes. Al die mooie momenten, gevuld met liefde, leg ik voor jullie vast op beeld. Het gaat om meer dan alleen de foto's... Het zijn de herinneringen aan een warme dag die je zo kunt herbeleven!

Moment Design

Vind je op de foto gaan ongemakkelijk? Je bent niet de enige, vrijwel iedereen die ik ken heeft hier last van, inclusief ikzelf en mijn gezin. Dat moest anders dus ik ben alle opleidingen gaan volgen om Moment Design fotograaf te worden. 

Maar wat is dat nou eigenlijk? Door deze techniek ben ik staat om spontane foto’s te creëren met een echte emoties. Een Moment Design fotosessie is geen gewone fotosessie. Het is even stilstaan bij alles wat je hebt, je leven, je liefde, alles waar je van houdt. Er worden herinneringen opgehaald en gedeeld. Er worden nieuwe herinneringen gemaakt. Het is een unieke beleving. Een manier om dierbare herinneringen en emoties naar boven te halen en te bewaren voor altijd. Elke keer als je de foto’s ziet, ervaar je weer diezelfde intense gevoelens. Dat maakt een foto van dat moment pas echt waardevol.

Standaard inbegrepen

 • Mijn enhousiasme, creativiteit en tijd
 • 1,5 uur fotografie
 • Professionele selectie en nabewerking foto's
 • Een persoonlijke galerij om de foto's te delen met dierbaren
 • Een bestelsessie waarin ik jullie adviseer over prachtige fotoproducten
 • Maximaal 5 personen, elke persoon extra kost €15,-. Uiteraard fotografeer ik dan langer zodat ik iedere gewenste samenstelling op de foto kan zetten
 • Reiskosten zijn exclusief, mede door de wisselende brandstofkosten. Kosten 35 ct/km

Pakket
Luxe €425,-

 • Een uniek, professioneel album van 20 x 20 cm inclusief 10 spreads of een besteltegoed van €225,-
 • Minimaal 50 digitale foto’s geleverd op hoge resolutie
Boeken

Pakket Budget €325,-

 • Een mini-album van 15 x 15cm met 4 spreads of een besteltegoed van 75,-
 • 15 digitale foto’s geleverd op hoge resolutie
Boeken

Uniek en helemaal persoonlijk

Een reportages is pas echt af als er ook een tastbaar product is van de dierbare foto's die je hebt laten maken. Of het nou een uitvaart, een bevalling, een bruiloft of familiereportage betreft. De praktijk leert ons dat foto's die slechts op de computer staan bijna nooit bekeken worden. Zonde!

Mijn specialiteit en grote liefde, naast het fotograferen, is het samen met mijn klanten een album vormgeven. Geheel persoonlijk, uniek en naar wens.

Wil je meer weten over hoe we samen tot een geweldig eindresultaat komen?? En wil je voorbeelden zien, lees dan vooral verder.


Meer lezen

Veel gestelde vragen

Het is moeilijk om uit te leggen en eigenlijk iets wat je moet ervaren. De basis zit hem in het feit dat ik tijdens de sessie vragen stel en allerlei klein opdrachtjes geef, hierdoor vergeet je de camera. Je bent veel meer met elkaar bezig. Een Moment Design reportage gaat over de interactie met elkaar, over emoties, over het hebben van een echt gesprek, de ruimte om je uit te drukken, om te voelen. Het is even stilstaan bij alles wat je hebt, je leven, je liefde, alles waar je van houdt. Er worden herinneringen opgehaald en gedeeld. Bij een Moment Design fotosessie gaat het niet om de juiste pose, het knapste uiterlijk of de grootste glimlach. Maar om een fijn moment met elkaar en nieuwe herinneringen maken.

Je beleeft een onvergetelijk moment met degene met wie je de sessie doet. Tijd voor elkaar, even stilstaan, weg van de dagelijkse sleur. De foto’s krijgen een diepere betekenis, als jij of je dierbare later naar de foto’s kijken, dan zal je dat moment herinneren, het mooie gevoel van dat moment komt weer terug.

Ik ken superveel mensen die niet graag op de foto gaan, inclusief mezelf. Maar door de technieken van Moment Design haal je de druk van de mooie foto af. Het gaat veel meer om het moment dat je met elkaar beleeft, de herinneringen die je met elkaar deelt en maakt. En als resultaat heb je foto's die jou en je dierbare laten zien zoals jullie echt zijn, met een echte glimlach, met gevoel, een connectie. En die bovenal het gevoel van de sessie weer oproepen.

Wat mij betreft is de locatie waar we fotograferen van ondergeschikt belang, wat ik wil en ga vastleggen is de liefde en connectie tussen jou en je dierbaren en dit kan overal! Ik heb al vele reportages in woonkamers en achtertuinen gemaakt, zelfs al in een hospice. Jullie liefde en connectie is er ALTIJD!

Binnen 48 uur krijgen jullie een prachtige preview. Daarna ga ik alle beelden selecteren en bewerken. Die ontvang je uiterlijk binnen 6 weken maar de ervaring leer dat dit vele malen sneller is.

Absoluut niet! Alles wat je terugziet op mijn website is geplaatst met nadrukkelijke toestemming van mijn klanten. Dit omdat ze mega trots zijn op de foto's, heel erg dankbaar zijn en andere mensen ook zulke prachtige foto's gunnen. Want ja, het laten zien van mijn werk is natuurlijk de allerbeste reclame. Maar nogmaals, in eerste instantie zijn de foto's voor jullie en bepalen jullie zelf wat er met de foto's gebeurt.

Portfolio

Let's connect

Aangesloten bij

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-47 69 54 86
Vlissingen, Zeeland

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, meld je aan voor mijn nieuwsbrief.

Volg mij

heartcrossarrow-leftarrow-rightplus-circlearrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram