(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Geboortefotografie

Van onschatbare waarde

Een intense ervaring en met veel emoties. Ik spreek uit ervaring dat er tijdens je bevalling er veel langs je heen gaat, je verkeert in een roes en je herinnert je een hoop dingen niet meer. Bovendien kan jouw partner, of iemand anders die jou tijdens de geboorte steunt, zich ook volledig hierop richten, zonder te moeten denken aan het maken van foto’s. Ik heb er daarom voor gekozen mijn beide bevallingen te laten vastleggen door een geboortefotograaf. De foto’s zijn van onschatbare waarde en dat had ik voor geen goud willen missen.

Een vrijblijvend gesprek inplannen

Foto's bomvol liefde

Geboortefotografie draait om liefde, connectie, de steun van je partner, de eerste blik op je kindje en de verwondering. Er gaat zoveel langs je heen en herinneringen vervagen. Terwijl de liefde tussen jou en je partner nooit sterker zal zijn dan op dit moment. Door deze beelden professioneel te laten vastleggen heb je een tastbare herinnering aan één van de mooiste momenten van je leven.

Grote avonturen beginnen klein

Om nooit te vergeten

Inmiddels heb ik zoveel prachtige kindjes geboren zien worden, elke keer vervuld het mij met dankbaarheid dat ik bij zo'n mooi moment mag zijn. Er is niets mooier dan de geboorte van nieuw leven.

We maken foto's van alle momenten in ons leven, van verjaardagen tot vakantie en van bruiloften tot jubilea. Waarom dan ook geen foto's van de geboorte van jullie kindje, dat verdient het toch om keer op keer terug te kunnen zien?

Standaard inbegrepen

 • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek
 • Vanaf 38 weken tot aan de geboorte 24 uur per dag bereikbaar
 • Fotografie vanaf ongeveer 8 cm ontsluiting
 • 100% zekerheid back-up fotograaf
 • Duidelijke en snelle communicatie
 • Professionele selectie en nabewerking van de foto's
 • Een persoonlijke galerij om de foto's te delen met dierbaren
 • Mijn enthousiasme, creativiteit en tijd

 

 • Exclusief reiskosten (35 ct/km) en eventuele parkeerkosten

 

Extra los bij te boeken

 • Langer blijven tot het eerste bezoek €150,- per uur
 • Terugkomen ander moment voor ontmoeting met broertje(s)/zusje(s) €250,-

Budget pakket
€3.250,-

 • Fotografie tot 2 uur na de geboorte
 • Binnen een week een kleine preview - 5 foto's
 • Ca. 60 zorgvuldig bewerkte foto's digitaal
 • Mini-album 15x15 cm cm inclusief 6 spreads
Plan vrijblijvend
kennismakingsgesprek in

Pakket compleet
€3.750,-

 • Fotografie tot 3-4 uur na de geboorte
 • Binnen 48 uur een grote preview - 20 foto's
 • Ca. 150 zorgvuldig bewerkte foto's digitaal
 • Luxe album 20 x 20 cm inclusief 15 spreads
 • Persoonlijk adviesgesprek om het album helemaal naar wens te maken
Plan vrijblijvend
kennismakingsgesprek in

Veel gestelde vragen

Dit is helemaal afhankelijk van de plek waar je gaat bevallen. Thuis is het geen enkel probleem, daar mag je nog steeds ontvangen wie je wilt, de richtlijnen zijn slechts adviezen. In het ziekenhuizen ligt dit anders, daar gelden overal andere regels die ook constant veranderen. Ik heb diverse scenario's uitgewerkt die ik graag met je doorneem tijdens ons kennismakingsgesprek, zo weet je precies waar je aan toe bent in bepaalde scenario's.

Nee! Uiteraard stel ik me passend op tijdens een geboorte. Zelf gebruik ik nooit de woorden onzichtbaar omdat ik natuurlijk wel aanwezig ben. Maar op een manier dat je amper door hebt dat ik er ben. Gelukkig hoor ik achteraf altijd dat mijn aanwezigheid prettig was of dat ze mij zelf niets eens hadden opgemerkt. Soms ervaren, met name de papa's, mij juist als aanvulling, een extra fijne steun.

Dit is een onderwerp waar we tijdens het kennismakingsgesprek uitgebreid bij stilstaan. Mijn ervaring is dat we tegen de uitgerekende datum wat meer contact gaan hebben via de app. Zo blijf ik op de hoogte van de vorderingen. Zodra je denkt dat het begonnen is ga je me gewoon bellen, ik probeer dan een inschatting te maken of het al tijd is om te gaan rijden. Maar ik zeg altijd, ik heb liever dat je te vaak belt dan 1 keer te weinig

Binnen 48 uur krijgen jullie een prachtige preview, deze mag je uiteraard gebruiken voor je geboorteaankondiging op bijvoorbeeld Facebook. Daarna ga ik alle beelden selecteren en bewerken. Die ontvang je uiterlijk binnen 6 weken maar de ervaring leer dat dit vele malen sneller is.

Absoluut niet! Alles wat je terugziet op mijn website is geplaatst met nadrukkelijke toestemming van mijn klanten. Dit omdat ze mega trots zijn op de foto's, heel erg dankbaar zijn en andere mensen ook zulke prachtige foto's gunnen. Want ja, het laten zien van mijn werk is natuurlijk de allerbeste reclame. Maar nogmaals, in eerste instantie zijn de foto's voor jullie en bepalen jullie zelf wat er met de foto's gebeurt.

Wat jij wilt! Heb je dit soort foto's liever niet, dan maak ik ze niet. Als ik het wel doe, dan zijn dit heel integere foto's waarbij je eigenlijk helemaal niet zo veel ziet. Mijn motto is wel, liever spijt van foto's die gemaakt zijn, dan spijt hebben van foto's die niet gemaakt zijn. De tijd kan je immers niet terugdraaien.

Absoluut! Ik heb al diverse keizersnedes mogen vastleggen. In alle ziekenhuizen in de regio heb ik al eens op de operatiekamer mogen fotograferen, bij sommige ziekenhuis heb ik zelfs een contract waarmee ik grote zekerheid heb dat ik mee mag naar de operatie-kamer. Het is echter wel zo dat, bij een spoedsituatie, de afdeling Verloskunde kan beslissen dat ik niet mee mag naar de operatiekamer. Gelukkig zijn dit uitzonderlijke situaties. Bij een geplande keizersnede is het vrijwel nooit een probleem!

Nog nooit! In alle jaren dat ik bevallingen fotografeer heb ik nog nooit een geboorte gemist. Ik neem namelijk een beperkt aantal geboortes aan, zodat de kans op overlap zeer klein is. Daarnaast richt ik rondom jullie uitgerekende datum mijn leven daarop in, dat betekent geen belangrijke afspraken, niet ver van huis etc. Uiteraard is er zoiets als overmacht, in dat soort gevallen stuur ik een fijne back-up fotograaf vanuit mijn team. Zodat jullie de foto's krijgen die jullie verdienen!

Portfolio

Let's connect

Contactformulier

Aangesloten bij

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
heartcrossarrow-leftarrow-rightplus-circlearrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram