Helaas blijven die hele kleine babytjes maar heel kort klein en is je kraamperiode voorbij voordat je het weet.

Ook in de kraamtijd wordt je geleefd en heb je over het algemeen nog wat slaaptekort ook. Des te meer reden om deze unieke periode vast te laten leggen in een reportage. Je hoeft niet te poseren, de baby ook niet. Ik ben gewoon aanwezig tijdens de normale bezigheden en we volgen volledig het ritme van de kleine.

Denk aan een badje, voedingsmoment, knuffelen met elkaar of met broerjes en/of zusjes. Ook kan je denken aan de eerste ontmoeting met andere familieleden. Dat wat er is, leg ik vast op een pure en eerlijke manier, je hoeft niet te poseren, je hoeft niets bijzonders te doen. Je bent gewoon wie je bent en je doet gewoon wat je doet en ik leg dat vast. Is de kraamweek nog iets te vroeg of vind je het leuker als jullie baby iets ouder is, dan kan deze reportage ook enkele weken of maanden na de bevalling plaatsvinden, elke periode is uniek.

Tijdens je zwangerschap neem je contact met me op. Ik zorg dan dat ik in de weken na je uitgerekende datum plek hou in mijn agenda. Als jullie baby is geboren dan laten jullie me dit zo snel mogelijk weten. Op die manier kan ik definitief ruimte maken in mijn agenda en spreken we een moment af dat ik langs zal komen.

Benieuwd naar hoe zo'n reportage eruit ziet?

Kijk dan eens op mijn blog of in mijn portfolio.

Investering

Een prachtige reportage van deze wonderlijke tijd is al mogelijk vanaf €275,-

Wil je de volledige prijsbrochure ontvangen, dan kun je deze hieronder vrijblijvend aanvragen.  Deze stuur ik je dan zo snel mogelijk toe. 

Album

Ik geloof heel erg dat foto's tastbaar op zijn mooist zijn, daarom lever ik in al mijn pakketten een luxe, professioneel en op maat gemaakt album.

PLAN - PRICE

Description

text

Beide pakketten inclusief:


Mijn enhousiasme, creativiteit en tijd


1,5 uur fotografie


Professionele selectie en nabewerking foto's


Een persoonlijke galerij om de foto's te delen met dierbaren


Een bestelsessie waarin ik jullie adviseer over een prachtig fotoproduct


Reiskosten tot 30 km vanaf Vlissingen, daarbuiten reken i 30 ct/kmExtra opties bij te boeken


Extra uren fotografie €140,- per uur inclusief minimaal 25 foto's per uur


Slideshow met bewegende beelden €100,-

Pakket Basis - €275,-

Een mini-album  van 15x15 cm met 6 spreads of een besteltegoed van €75,-


20 digitale foto's geleverd op hoge resolutie


Pakket Luxe - €375,-

Een uniek professioneel album van 20x20cm met 10 spreads of een besteltegoed van €225,-


Minimaal 50 digitale foto's geleverd op hoge resolutie


Vraag mijn Brochure aan!

FAQ

Krijg je met een Kraam-reportage echt spontane beelden? Het lijkt me dat het lastig is de camera te vergeten?

De ervaring leert dat de eerste minuten tot een half uur het misschien even wennen is, maar daarna ben je vergeten dat ik aan het fotograferen bent. Je doet gewoon de normale dingen en ik loop rond om alles vast te leggen.

Wat gaan we doen tijdens een reportage?

We volgen volledig het ritme van jullie kindje. In de anderhalf uur dat ik er ben is het mogelijk om een badje, voeding en knuffelen te fotograferen. Maar soms gaan we ook even naar buiten voor een wandeling. Het is maar net wat jullie vastgelegd willen hebben en hoe oud jullie kindje is.

Hoe lang duurt het voordat ik de foto’s krijg?

Binnen 48 uur ontvang je een preview met enkele foto’s uit de reportage. Daarna ga ik alle beelden selecteren en bewerken. Die ontvang je uiterlijk binnen 6 weken maar de ervaring leer dat dit vele malen sneller is.

Ik zie prachtige beelden op je site, maar ik weet niet of ik wel onze foto’s op internet wil. Moet dit?

Uiteraard is dit geen verplichting. Alle beelden die op website staan, zijn geplaatst met toestemming van de klanten. Ik maak na oplevering van de reportage een kleine selectie van beelden die ik zou willen toevoegen aan mijn portfolio. Dan pas hoef je te besluiten of je hiermee akkoord gaat. Wil je niet niet dan hoeft dat uiteraard niet.

“Gwendolyn heeft een geboorteshoot gedaan voor ons. Er werd eerst een kennismakingsgesprekje gehouden, waarin we over onze wensen konden praten, ons alles duidelijk werd uitgelegd en we haar werk konden bekijken. Vanaf week 37 staat ze klaar om in actie te komen en is hierin enorm betrokken! Tijdens de bevalling heeft ze zich “onopvallend” opgesteld,… Lees verder “”

- Desy Joosse-Buijs -

“Briljante weergave van het mooiste moment van ons leven, inclusief hele leuke blog over de hele happening!”

- Ronald Joosse -

“Nu 2x met Gwendolyn ‘gewerkt’ 1x tijdens een bevalling waarbij zij foto’s maakte en ik mocht begeleiden, hierin is ze heel prettig aanwezig, je hoort of ziet haar amper maar toch maakt ze prachtige foto’s! En de 2e x een fotoshoot met mijn collega’s gedaan, dit was heel leuk, wij houden niet zo van ‘op… Lees verder “”

- Liesbeth Kluijfhout -

“Wij wilden mooie foto’s van onze pasgeboren 2e dochter. Wíj houden niet zo van de geposeerde newborn foto’s en waren op zoek naar iets anders. Zo kwamen we bij de Kraamreportage van Gwendolyn terecht. En hier hebben we absoluut geen spijt van! Wat een mooie, bijzondere en ‘echte’ foto’s hebben we van ons gezinnetje. Heel… Lees verder “”

- Manon van Maldegem-Baaijens -

“Een paar weken geleden kwam gwendolyn foto’s maken namens stichting early birds van onze Jens! Ze nam de tijd en wist echt geweldige foto’s te maken! Ook nadien het fotoboek wat ze voor ons samen gesteld heeft is geweldig, dat hadden we zelf nooit zo kunnen doen. We zijn gwendolyn dan ook erg dankbaar en… Lees verder “”

- Debby van der Put -

“Onbetaalbaar zijn de foto’s! Ze pakt de juiste emoties in momenten en legt deze in mooie composities vast.”

- Petri Verbrugge -

“Gwendolyn heeft enkele weken terug gezorgd voor een heel mooie fotoreportage van onze te vroeg geboren zoon. Op een moment waarop alles even zwaar voelt, zet zij de mooie momenten (die er toch zijn) in deze periode om in prachtige foto’s die een herinnering voor het leven zijn. Op een subtiele manier heeft ze zich… Lees verder “”

- Kristel Schoevaerts -

“Gwendolyn heeft de geboorte van onze dochter Jolé super vastgelegd! De foto’s zijn geweldig. Een mooi aandenken voor ons en later ook voor Jolé zelf.”

- Ilona van Doorn -

“Onze (verlate) kraamrapportage kon echt niet beter. Gwendolyn is super relaxed, de sfeer was goed en ongedwongen en de foto’s zijn daardoor authentiek. Het fotoboek is bovendien prachtig geworden. Kan niet anders zeggen dan dat Gwendolyn er echt talent voor heeft.”

- Merel van Rens -

“Gwendolyn is heel prettig in haar communicatie, denkt goed mee, en is flexibel. Maar bovenal, maakt ze mooie foto’s!”

- Margreet Kodde -

“Ik kan alleen maar zeggen dat door geduld en rust het resultaat zo mooi is geworden… helemaal super gewoon.”

- Kirsten Koster -

“Wij hebben een hele ontspannen fotoshoot gehad tijdens onze kraamreportage. We zijn onwijs blij met het resultaat… Wat fijn om dit terug te kunnen zien! Ook was het fijn dat we niet lang hoefde te wachten op onze foto’s, en de wachttijd wordt ook nog eens verzacht met mooie previews! Gewoon doen!”

- Liesbeth Haarbosch -

“Ik kan alleen maar zeggen dat ik erg blij ben dat we haar gevraagd hebben om foto’s te maken zodra ik bevallen was. Ook de kraamreportage die we een week later hadden is zeer goed bevallen. Die mooie momenten zijn vastgelegd in een prachtig album door Gwendolyn gemaakt. Bedankt!”

- Desiree Paardenkoper -

“Toen ons zoontje geboren was heb ik contact gezocht met Gwendolyn voor een shoot. Aangezien mijn man en ik allebei een ander idee voor de shoot hadden dit voorgelegd aan Gwendolyn. Zij heeft met ons meegedacht en uiteindelijk een hele mooie kraamreportage geschoten. De foto’s zijn erg mooi en ook het album is helemaal naar… Lees verder “”

- Lisette de Haas -

“Gwendolyn heeft onze bruiloft vastgelegd. Ze luisterde naar wat wilden, communiceerde helder via de mail van te voren, kwam langs om alles door te nemen en rende op de dag zelf de hele dag achter ons aan of voor ons uit. Het eindresultaat is prachtig! Ze heeft ervoor gezorgd dat wij een hele waardevolle herinnering hebben… Lees verder “”

- Rianne Van Dijke-van Der Welle -

“Poseren en op de foto moeten heb ik een hekel aan. Toch wilde ik graag een mooie foto van mijn tweelingzus en mezelf hebben. Met de Moment Design techniek verliep de shoot heel ontspannen en Gwendolyn stelde ons meteen op ons gemak. We hebben een uur lang lol gehad en daar kwamen dan ook nog… Lees verder “”

- Loes de Heus -

“Wij hebben 2 reportages van Gwendolyn gehad. De moment design shoot was echt een feestje, even tijd voor elkaar naast de drukte van alle dag. En dan nog een
blijvende herinnering ook. De bevallingsshoot was een bijzondere ervaring; we hebben bijna niet gemerkt dat Gwendolyn aanwezig was maar wat fijn om zulke mooie foto’s… Lees verder “”

- Marianne Elstgeest Mondeel -

“Heel fijn, geruststellend en geweldige shoot gehad!”

- Patricia Maduro -

“De shoot verliep heel ontspannen en gezellig!! Ik voelde me erg op m’n gemak!! Dus een shoot is zeker aan te raden bij Gwendolyn!”

- Joyce de Feijter-Himpens -

” Gwendolyn, we zijn heel blij dat jij ons huwelijksfeest hebt vastgelegd. De foto’s zijn prachtig geworden. Elke keer als we er naar kijken kunnen we de mooie momenten weer herbeleven. Hartstikke bedankt!”

- Familie Den Boef -

Menu