Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Een bijzonder feestje – Geboortereportage Bergen op Zoom

Op dinsdag 20 maart was er een bijzonder moment, maar liefst 6 fotografen van de beroepsvereniging Geboortefotografen.com mochten die middag een contract ondertekenen voor O.K.toegang bij het Bravis Moeder en Kind Centrum in Bergen op Zoom. Dat betekent dat als er sprake is van een geplande keizersnede wij toegang hebben om de geboortepotage op de operatiekamer te maken. Heel fijn voor de aanstaanden ouders. Het ziekenhuis vond dat een feestje waard en gaf een geboortereportage weg aan de aanstaande ouders die de volgende dag de eerste keizersnede zouden krijgen. Ik kon niet anders dan het hier helemaal mee eens zijn, wat een leuke manier om dit heugelijke feit te vieren!

Ik had de eer om dit te mogen doen namens de beroepsvereniging. Op woensdag 21 maart vertrek ik dan ook richting Bergen op Zoom. Ik ontmoet op de verloskamers Debby en Saval. Die dag zou hun tweede dochter geboren worden. Heel spannend natuurlijk! We kletsen lekker om elkaar alvast wat te leren kennen en rond 11 uur is het dan zover, we worden opgehaald om naar de O.K. te gaan. Eenmaal daar gaat het snel, hun dochtertje Fay wordt geboren en nadat ze even snel is nagekeken mocht ze knuffelen met mama. Kleine Fay zat nog helemaal onder de huidsmeer, prachtig om te zien. Ik ga nog even mee terug naar de verloskamer en maak daar nog wat laatste plaatjes. Dan is het tijd om de ouders in alle rust van hun kindje te laten genieten.

Bedankt Debby en Saval! Het was een eer om hierbij te mogen zijn.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Gwendolyn

Mijn passie op het gebied van fotograferen ligt hem voornamelijk in het vastleggen van herinneringen in een pure, eerlijke vorm. Gewoon dat wat er is. Zowel de grote momenten, denk aan geboorte, de kraamtijd of een uitvaart. Maar ook de gewone dingen, het dagelijkse leven. Ik wil dat vastleggen, voor later, opdat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden.

Tags

Menu