CONNECTIES

Moment Design2_Resize

 


 

Een “gewone” portretsessie is bij mij uiteraard ook mogelijk. Echter pak ik deze wat anders aan dan de meeste fotografen. De basis van mijn portretsessies is Moment Design. Maar wat is dat nou eigenlijk? Ik ben één van de gecertificeerde Moment Designers die Nederland rijk is. Hierdoor ben ik staat om, met behulp van deze techniek, ongeposeerde foto’s te creëren met een emoties. Een Moment Design fotosessie is geen gewone fotosessie. Het is even stilstaan bij alles wat je hebt, je leven, je liefde, alles waar je van houdt. Er worden herinneringen opgehaald en gedeeld. Er worden nieuwe herinneringen gemaakt. Het is een unieke beleving. Een manier om dierbare herinneringen en emoties naar boven te halen en te bewaren voor altijd. Elke keer als je de foto’s ziet, ervaar je weer diezelfde intense gevoelens. Dat maakt een foto van dat moment pas echt waardevol.

Moment Design gaat niet over poseren en vragen te stellen. Het gaat over de interactie met elkaar, over emoties, over het hebben van een echt gesprek, de ruimte om je uit te drukken, om te voelen. We vieren het leven en elkaar. Bij een Moment Design fotosessie gaat het niet om de juiste pose, het knapste uiterlijk of de grootste glimlach. We gaan op zoek naar echte moment en creëren daarmee nieuwe herinneringen. Dit gebeurt tijdens een ontspannen fotoshoot op een mooie buitenlocatie. Na afloop verras ik je met het resultaat: prachtige foto’s die je zult koesteren voor de rest van je leven. Wat maakt een Moment Design sessie zo bijzonder? Ten eerste heb je een geweldig uur met degene met wie je de sessie doet. Tijd voor elkaar, even stilstaan, weg van de dagelijkse sleur. En wanneer je later naar de foto’s kijkt, dan zal je dat moment herinneren, het mooie gevoel van dat moment komt weer terug.

Benieuwd naar hoe dit soort beelden er dan uit zien? Ik heb meerdere prachtige reportages op mijn blog staan dus neus vooral daar even rond maar heb natuurlijk ook een portfolio.

Elke portretsessie wordt opgevolgd door een persoonlijke bestelsessie. Tijdens deze sessie zal ik jullie adviseren hoe jullie foto’s het beste tot zijn recht komen, ik laat jullie albums zien en de mogelijkheden tot wandproducten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan mijn uitgebreide brochure aan!

 


 

Wat voor sessies zijn er mogelijk? Nou eigenlijk alle samenstellingen die je kan bedenken, zoals:

  • Love-shoot:  Jullie houden van elkaar en willen die liefde laten vastleggen. En daarvoor ben je bij mij op het juiste adres! Een loveshoot is iets fantastisch om samen mee te maken. Of je nu prille geliefden bent of elkaar al jaren liefhebt, het ervaren van deze liefde is iets wat je graag wilt vastleggen. Wil je voor een aanstaande bruiloft een prachtige loveshoot laten maken? Dat kan natuurlijk ook. De foto’s kun je dan bijvoorbeeld ook gebruiken voor de uitnodigingen.
  • Zwangerschapsshoot:   De kans is groot dat dit één van de mooiste periode’s uit je leven is, er veranderd een hoop en je lichaam wordt elke maand mooier en mooier! Het aftellen kan gaan beginnen, je gaat straks afscheid nemen van je dikke buik en je krijgt er een prachtig kindje in je armen voor terug. Wat is dat toch ontzettend bijzonder! En ik kan je vertellen, je gaat je dikke buik ontzettend missen! Hoe mooi is het om díe bijzondere periode en verandering in je leven vast te laten leggen in een mooie zwangerschapsshoot. Zodat je straks na de bevalling kunt genieten van je kleine baby én van de prachtige herinnering van je zwangerschap!
  • Gezinsshoot: We kennen allemaal het gezegde: voor je het weet zijn ze groot. En geloof me, dat is ook zo! Als trotse moeder van 2 kinderen weet ik als geen ander hoe hard de tijd gaat. Hoe kostbaar het vastleggen van je kinderen op iedere leeftijd is. De fotoshoot is een bijzonder moment waar regels niet van toepassing zijn en waar ik als Moment Designer nooit zal vragen om te glimlachen naar de camera of dat je verplicht een knuffel moet geven aan je kinderen. In plaats daarvan zal ik je laten lachen of zoeken naar een manier om te kunnen knuffelen door het winnen van vertrouwen, het uitvoeren van kleine opdrachtjes en vooral het uiten van jullie liefde. Vertrouwen en spelen zijn de sleutelwoorden in deze heerlijke fotoshoot. Weer even die extra aandacht die er soms in deze drukke maatschappij even bij inschiet. Dit alles levert pure en eerlijke foto’s op.
  • Soloshoot: Een solo-shoot waarbij ik de Moment Design technieken gebruik is een hele bijzondere ervaring. We staan stil bij wie jij bent, waar je hart sneller van gaat kloppen, waar je trots op bent. Kortom, een moment voor jezelf waarbij ik foto’s maak die laten zien wie jij echt bent. Niet ongemakkelijk poseren maar ontspanning en genieten staan centraal. Met prachtige, pure foto’s die de echte jij laat zien!
  • Borstvoedingsshoot: Je borstvoedingsperiode, prachtig, liefdevol en intiem. Misschien ging er een periode van hard werken en veel inzet aan vooraf, ieder heeft een eigen ervaring en eigen verhaal. Maar wat je verhaal ook is, deze periode is bijzonder en komt niet meer terug. Hoe mooi is het om goede professionele foto’s te hebben van deze unieke periode. Ik leg dit graag voor je vast. Dit kan bij je thuis maar ook ergens op locatie, wat jij wilt. En elke leeftijd kan, een baby aan de borst of een peuter, of misschien voed je wel meer dan 1 kindje tegelijk. Het is wat mij betreft allemaal even mooi en verdient een prachtig plaatje
  • Wil je in een andere samenstelling op de foto? Bijvoorbeeld samen met je zus, of met opa en oma, of een vriendengroep? Het kan allemaal!

     


 

Love-, zwangerschap- of gezinsshoot
€125,-
Mijn enthousiasme, creativiteit en tijd
Een uur fotograferen op een door jou gekozen locatie
Reiskosten tot 25 km vanaf Vlissingen inbegrepen, daarbuiten
0,35 ct/km
Professionele nabewerking van de foto’s
Een persoonlijke, beveiligde galerij om de foto’s te bekijken en
eventueel bestellingen te plaatsen
Persoonlijke bestelsessie
Maximaal 5 personen, elk persoon extra kost €12,50
Borstvoeding- of solo-shoot
€99,-
Mijn enthousiasme, creativiteit en tijd
Drie kwartier fotograferen op een door jou gekozen locatie
Reiskosten tot 25 km vanaf Vlissingen inbegrepen, daarbuiten
0,35 ct/km
Professionele nabewerking van de foto’s
Een persoonlijke, beveiligde galerij om de foto’s te bekijken en
eventueel bestellingen te plaatsen
Persoonlijke bestelsessie
 

 


 

Moment Design_Resize