DAY IN THE LIFE

Banner 1-2

 

Mijn passie op het gebied van fotograferen ligt hem voornamelijk in het vastleggen van herinneringen in een pure, eerlijke vorm. Gewoon dat wat er is. Niet alleen de grote momenten maar ook de gewone dingen, het dagelijkse leven. Ik ben zelf moeder van twee kinderen en weet als geen ander hoe snel alles gaat. Ik wil dat vastleggen, voor later, opdat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden. Ik hou er van om momenten te vangen in alle eerlijkheid, boosheid, liefde, verdriet en al het andere. Mijn hart ligt dan ook bij het zogeheten “Modern Storytelling” oftewel documentaire fotografie.

 


 

Day in the Life-reportage

We kennen allemaal het gezegde; voor je het weet zijn ze groot. En geloof me, dat is ook zo! Als trotse moeder van 2 kinderen weet ik als ik geen ander hoe hard de tijd gaat. Hoe kostbaar het vastleggen van je kinderen op elke leeftijd is. Het dagelijkse leven is iets waar we niet vaak bij stilstaan. Maar later is juist dat dagelijkse leven geweldig om terug te kijken. Als je zelf naar foto’s kijkt uit je kindertijd, dan zijn juist die gewone dingen zo waardevol.

Spelen met je vriendjes op straat, mama die een boekje voorleest, papa die stoeit met de kinderen of kinderen die kattenkwaad uithalen terwijl je aan het strijken bent. Ik wil dat vastleggen, voor later, zodat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden. Ik hou er van om momenten te vangen in alle eerlijkheid, boosheid, liefde, verdriet en al het andere. Een lach, een traan, een driftbui.

Bij deze vorm van fotogra e maak ik foto’s van jullie gezin tijdens de gewone dagelijkse dingen en leg ik deze herinneringen professioneel voor jullie vast. Samen spelen, koken en samen eten, het avondritueel, een boekje voorlezen, tanden poetsen, een wandeling, hand-in-hand lopen, leren etsen. Kortom, de dingen die alledaags zijn maar zelden of niet worden gefotografeerd.

Ik loop een (gedeelte van de) dag mee in jullie gezin en maak foto’s van jullie gewoontes, rituelen en hoe jullie met elkaar omgaan. Geen geposeerde foto’s maar gewoon vastleggen wat er is. Doordat ik bij jullie thuis kom in jullie vertrouwde omgeving zijn de kinderen vaak heel ontspannen en zichzelf, dit zie je terug in de foto’s: je kinderen gewoon zoals ze zijn.

Benieuwd naar hoe zo’n DITL-reportage eruit ziet, bekijk dan mijn blog of mijn portfolio Day in the Life

 


 

Day-in-the-life reportage - hele dag
€895,-
Mijn enthousiasme, creativiteit en tijd
Professionele nabewerking van de foto’s
Hele dag (8 uur) fotograferen, ik ben aanwezig tijdens jullie dagelijkse bezigheden
Reiskosten tot 25 km vanaf Vlissingen inbegrepen, daarbuiten reken ik 0,35 ct/km
Een uniek, professioneel album (25x25 cm) dat jullie gezinsleven prachtig in beeld brengt
Day-in-the-life reportage - halve dag
€450,-
Mijn enthousiasme, creativiteit en tijd
Professionele nabewerking van de foto’s
Halve dag (3/4 uur) fotograferen, ik ben aanwezig tijdens jullie dagelijkse bezigheden
Reiskosten tot 25 km vanaf Vlissingen inbegrepen, daarbuiten reken ik 0,35 ct/km
Een uniek, professioneel album (20x20 cm) dat jullie gezinsleven prachtig in beeld brengt
Day-in-the-life reportage - mini-reportage
€275,-
Mijn enthousiasme, creativiteit en tijd
Professionele nabewerking van de foto’s
1,5 uur fotograferen, ik ben aanwezig tijdens jullie dagelijkse bezigheden
Reiskosten tot 25 km vanaf Vlissingen inbegrepen, daarbuiten reken ik 0,35 ct/km
Een uniek, professioneel album (20x20 cm) dat jullie gezinsleven prachtig in beeld brengt

 


 

Een Day in the Life reportage leek ons wel wat! Wel vonden we het wat spannend want hoe zou dit nou toch gaan… Vanaf het moment dat Gwendolyn bij ons binnen stapte voelde het meteen vertrouwd. En naar mate de dag vorderde hadden we niet eens meer door dat gwendolyn er was, super want op deze manier kregen we de beste, puurste en mooiste foto’s! Al heel snel was onze reportage klaar en het is echt fantastisch mooi geworden!! We zijn er ontzettend blij mee!
Gwendolyn over een tijdje doen we het graag nog eens over – Laura van de Gruiter –

 

De jonge kindertijd is zo bijzonder! De fantasie, magie…het speelse en het spontane. Ik vind het geweldig mooi en wilde dit heel graag in al zijn facetten laten vastleggen. Een “day in the life” reportage (halve dag) leek me hiervoor heel geschikt. Gwendolyn had maar een half woord nodig en ging gelijk aan de slag. Het was heel bijzonder hoe ze zichzelf onzichtbaar kon maken waardoor de intimiteit in ons gezin bleef…elk moment wist ze te “pakken op de gevoelige plaat” met een prachtig ontroerend resultaat. Hartelijk dank Gwendolyn! Veel geluk met het beleven van je passie! – Maud de Winter- 

 


 

Banner 2-2