“Gwendolyn heeft een geboorteshoot gedaan voor ons. Er werd eerst een kennismakingsgesprekje gehouden, waarin we over onze wensen konden praten, ons alles duidelijk werd uitgelegd en we haar werk konden bekijken. Vanaf week 37 staat ze klaar om in actie te komen en is hierin enorm betrokken! Tijdens de bevalling heeft ze zich “onopvallend” opgesteld,… Lees verder “”

- Desy Joosse-Buijs -

“Briljante weergave van het mooiste moment van ons leven, inclusief hele leuke blog over de hele happening!”

- Ronald Joosse -

“Nu 2x met Gwendolyn ‘gewerkt’ 1x tijdens een bevalling waarbij zij foto’s maakte en ik mocht begeleiden, hierin is ze heel prettig aanwezig, je hoort of ziet haar amper maar toch maakt ze prachtige foto’s! En de 2e x een fotoshoot met mijn collega’s gedaan, dit was heel leuk, wij houden niet zo van ‘op… Lees verder “”

- Liesbeth Kluijfhout -

“Wij wilden mooie foto’s van onze pasgeboren 2e dochter. Wíj houden niet zo van de geposeerde newborn foto’s en waren op zoek naar iets anders. Zo kwamen we bij de Kraamreportage van Gwendolyn terecht. En hier hebben we absoluut geen spijt van! Wat een mooie, bijzondere en ‘echte’ foto’s hebben we van ons gezinnetje. Heel… Lees verder “”

- Manon van Maldegem-Baaijens -

“Een paar weken geleden kwam gwendolyn foto’s maken namens stichting early birds van onze Jens! Ze nam de tijd en wist echt geweldige foto’s te maken! Ook nadien het fotoboek wat ze voor ons samen gesteld heeft is geweldig, dat hadden we zelf nooit zo kunnen doen. We zijn gwendolyn dan ook erg dankbaar en… Lees verder “”

- Debby van der Put -

“Onbetaalbaar zijn de foto’s! Ze pakt de juiste emoties in momenten en legt deze in mooie composities vast.”

- Petri Verbrugge -

“Gwendolyn heeft enkele weken terug gezorgd voor een heel mooie fotoreportage van onze te vroeg geboren zoon. Op een moment waarop alles even zwaar voelt, zet zij de mooie momenten (die er toch zijn) in deze periode om in prachtige foto’s die een herinnering voor het leven zijn. Op een subtiele manier heeft ze zich… Lees verder “”

- Kristel Schoevaerts -

“Gwendolyn heeft de geboorte van onze dochter Jolé super vastgelegd! De foto’s zijn geweldig. Een mooi aandenken voor ons en later ook voor Jolé zelf.”

- Ilona van Doorn -

“Onze (verlate) kraamrapportage kon echt niet beter. Gwendolyn is super relaxed, de sfeer was goed en ongedwongen en de foto’s zijn daardoor authentiek. Het fotoboek is bovendien prachtig geworden. Kan niet anders zeggen dan dat Gwendolyn er echt talent voor heeft.”

- Merel van Rens -

“Gwendolyn is heel prettig in haar communicatie, denkt goed mee, en is flexibel. Maar bovenal, maakt ze mooie foto’s!”

- Margreet Kodde -

“Ik kan alleen maar zeggen dat door geduld en rust het resultaat zo mooi is geworden… helemaal super gewoon.”

- Kirsten Koster -

“Wij hebben een hele ontspannen fotoshoot gehad tijdens onze kraamreportage. We zijn onwijs blij met het resultaat… Wat fijn om dit terug te kunnen zien! Ook was het fijn dat we niet lang hoefde te wachten op onze foto’s, en de wachttijd wordt ook nog eens verzacht met mooie previews! Gewoon doen!”

- Liesbeth Haarbosch -

“Ik kan alleen maar zeggen dat ik erg blij ben dat we haar gevraagd hebben om foto’s te maken zodra ik bevallen was. Ook de kraamreportage die we een week later hadden is zeer goed bevallen. Die mooie momenten zijn vastgelegd in een prachtig album door Gwendolyn gemaakt. Bedankt!”

- Desiree Paardenkoper -

“Toen ons zoontje geboren was heb ik contact gezocht met Gwendolyn voor een shoot. Aangezien mijn man en ik allebei een ander idee voor de shoot hadden dit voorgelegd aan Gwendolyn. Zij heeft met ons meegedacht en uiteindelijk een hele mooie kraamreportage geschoten. De foto’s zijn erg mooi en ook het album is helemaal naar… Lees verder “”

- Lisette de Haas -

“Gwendolyn heeft onze bruiloft vastgelegd. Ze luisterde naar wat wilden, communiceerde helder via de mail van te voren, kwam langs om alles door te nemen en rende op de dag zelf de hele dag achter ons aan of voor ons uit. Het eindresultaat is prachtig! Ze heeft ervoor gezorgd dat wij een hele waardevolle herinnering hebben… Lees verder “”

- Rianne Van Dijke-van Der Welle -

“Poseren en op de foto moeten heb ik een hekel aan. Toch wilde ik graag een mooie foto van mijn tweelingzus en mezelf hebben. Met de Moment Design techniek verliep de shoot heel ontspannen en Gwendolyn stelde ons meteen op ons gemak. We hebben een uur lang lol gehad en daar kwamen dan ook nog… Lees verder “”

- Loes de Heus -

“Wij hebben 2 reportages van Gwendolyn gehad. De moment design shoot was echt een feestje, even tijd voor elkaar naast de drukte van alle dag. En dan nog een blijvende herinnering ook. De bevallingsshoot was een bijzondere ervaring; we hebben bijna niet gemerkt dat Gwendolyn aanwezig was maar wat fijn om zulke mooie foto’s te… Lees verder “”

- Marianne Elstgeest Mondeel -

“Heel fijn, geruststellend en geweldige shoot gehad!”

- Patricia Maduro -

“De shoot verliep heel ontspannen en gezellig!! Ik voelde me erg op m’n gemak!! Dus een shoot is zeker aan te raden bij Gwendolyn!”

- Joyce de Feijter-Himpens -

GWENDOLYN

Nieuwsgierig naar mij als persoon?

Ik ben Gwendolyn Pieters, geboren in 1982 hier in het prachtige Zeeland. Opgegroeid in een liefdevol gezin met een jonger zusje en broertje. Mijn ouders en mijn zusje en broertje zijn naast mijn eigen gezin de belangrijkste mensen in mijn leven. Inmiddels heb ik dus zelf ook een gezinnetje, namelijk mijn vriend Peter en onze twee zoons, Ferron en Novan. We wonen sinds kort in ons droomhuisje in West-Souburg. Zoals jullie kunnen zien is fotograferen mijn passie. Ik noem mezelf graag familie documentaire fotograaf, het liefst leg ik pure momenten met echte emoties vast.

Nog wat weetjes over mij persoonlijk:

 • Ik ben gek op thee! Dat drink ik de hele dag door en dan het allerliefste van die losse thee. Als ik ergens ben en er is een Simon Levelt winkel dan moet ik daar altijd even naar binnen (en inslaan natuurlijk)
 • Peter en ik zijn verliefd geworden op Zuid-Afrika, we zijn nu drie keer geweest. De eerste keer met zijn tweetjes, de tweede keer toen ik zwanger was en de derde keer met Ferron die toen 18 maanden was. We hopen in de toekomst nog vaak die kant op te kunnen
 • Woorden die mij omschrijven zijn pietje precies, gedreven, een echter doener, energiek, op het oog zelfverzekerd maar stiekem een onzeker meisje, creatief, ongeduldig en koppig
 • In termen van de elementen aarde, water, vuur en lucht ben ik duidelijk een vuur-persoon met ook een flink gedeelte aarde
 • Ik haal me altijd veel te veel op me hals, maar ach ik werk het liefste onder een beetje druk
 • Ik ben stiekem een beetje een nerd, ik heb deze website zelf in elkaar gedraaid (oké met een template maar toch een beetje trots). Ik vind het leuk om  voor mij nieuwe dingen te doorgronden en me eigen te maken
 • Verslaafd aan chocolade! Vooral Tony’s en Milka Daim
 • Ik zit heel erg graag achter mijn naaimachine en inmiddels maak ik voor alle gezinsleden kleding (als de tijd dat toelaat)
 • Zoiezo ben ik in mijn vrije tijd graag creatief bezig, scrapbooken, fotoalbums, cadeautjes maken (Pinterest is my best friend)
 • Ik ben gek op de wisseling van de seizoenen. Het strand is mijn favoriete plekje en dat vooral in het voorjaar of najaar
 • Sindskort hebben we er nog een “nerderige” hobby bij (=Peter zijn woorden). We doen graag aan geocachen. Ik heb inmiddels mijn zusje ook besmet dus dat is heel gezellig
 • Ik ben draagdoeken-verslaafd. Het startte als een praktische en liefdevolle manier om mijn kindjes dichtbij me te houden en te geven wat ze nodig hebben. Maar inmiddels is het zoveel meer dan dat voor me, een echte hobby waar ik veel leuke en lieve vrienden door heb leren kennen
 • Borstvoeding is een onderwerp wat me na bij het hart ligt

 

Met liefde fotografeer

beloved-collective-photographer-horizontal


 

 

Ik fotograferend

 

Fotocredits en familiefoto’s: Memories by Nikita
Fotocredits borstvoedingsfoto: Fermont Fotografie
Fotocredits mijzelf in actie: Jody Deijnen Fotografie
Fotocredits portetfoto’s close-up: Foto’s zijn leuk Fotografie (Ilse Nelisse)
Fotocredits portetfoto’s staande foto: By Silvie 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu