Wat een verfrissende reportage – Familieshoot Westhove

De herfst is zo mooi om te fotograferen en wordt nog vele malen mooier als je zulke mensen voor de lens hebt! Op een prachtige dag in oktober (de dag dat ik ook nog eens voor de derde keer tante werd en er ook bij mocht zijn! Zie een ander blog: Mijn meest speciale bevalling ooit) trof ik het gezin van Marleen in het bos bij Westhove. Allereerst heb ik haar gezin gefotografeerd, daarna ook nog met de complete familie en daarna ook nog broer-zus en mama samen. Heerlijk al die samenstellingen, de interactie en mooie woorden die werden gesproken. Zoals altijd met Moment Design was ook deze reportage een waar feestje. Genieten jullie mee?

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Gwendolyn

Mijn passie op het gebied van fotograferen ligt hem voornamelijk in het vastleggen van herinneringen in een pure, eerlijke vorm. Gewoon dat wat er is. Zowel de grote momenten, denk aan geboorte, de kraamtijd of een uitvaart. Maar ook de gewone dingen, het dagelijkse leven. Ik wil dat vastleggen, voor later, opdat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden.

Tags

Menu