Wat gaat het hard! – Familiereportage op het strand Westhove

Het is al weer even geleden dat ik dit gezin mocht vastleggen, maar ik loop wat achter met mijn blogjes dus kwam er nu pas aan toe. Marianne en Bahati heb ik maar liefst al voor de derde keer voor de lens. De eerste keer ruim twee jaar geleden toen Marianne zwanger was van de tweeling en daarna mocht ik de geboorte van de tweeling vastleggen. En dan nu, twee jaar later het complete gezin, wat een rijkdom! En wat een heerlijk gezin, ik genoot van elk moment in het bos en het strand. De kinderen heerlijk spelen en ik die hun samenzijn vastlegde, precies zoals het was. Marianne en Bahati, dank je wel dat ik jullie gezin zo mag volgen en mag zien groeien. Ik ben trots op jullie!

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Gwendolyn

Mijn passie op het gebied van fotograferen ligt hem voornamelijk in het vastleggen van herinneringen in een pure, eerlijke vorm. Gewoon dat wat er is. Zowel de grote momenten, denk aan geboorte, de kraamtijd of een uitvaart. Maar ook de gewone dingen, het dagelijkse leven. Ik wil dat vastleggen, voor later, opdat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden.

Tags

Menu