Een prachtig gezin – Familiereportage Domburg

Tijdens de Moment Design betekenisweek mocht ik afgelopen oktober een prachtig gezin vastleggen, het gezin van Christie. Ze had zich aangemeld omdat ze graag een mooie herinnering wilde laten maken van haar gezin voor als ze er later zelf niet meer is. Ze heeft namelijk uitgezaaide en ongeneeslijke eierstokkanker. Door haar gezin heeft ze elke dag weer de kracht om door te gaan in haar strijd tegen haar ziekte. We hadden een prachtige middag, een mooi najaarszonnetje, lieve mensen en heel veel lieve en warme woorden. Ik genoot van ieder moment en de familie ook.

Enkele weken later liet ik Christie en Willem de foto’s zien op mijn kantoor in Vlissingen. Tot tranen geroerd waren ze, dat was zo’n mooi moment. Inmiddels heb ik een prachtig album voor ze mogen maken. Zo dankbaar dat ik dit mocht doen.

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Gwendolyn

Mijn passie op het gebied van fotograferen ligt hem voornamelijk in het vastleggen van herinneringen in een pure, eerlijke vorm. Gewoon dat wat er is. Zowel de grote momenten, denk aan geboorte, de kraamtijd of een uitvaart. Maar ook de gewone dingen, het dagelijkse leven. Ik wil dat vastleggen, voor later, opdat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden.

Tags

Menu