Een prachtige dame en lieve collega – Solo-shoot Antwerpen

Al weer een tijd geleden ging ik samen met Bianca van Pumpkinfotografie naar een dag van haar albumleverancier met allerlei interessante sprekers. Tussen de middag hadden we best wel even pauze en die hebben wij goed benut. Bianca heeft prachtige foto’s van mij gemaakt en ik ben voor haar aan de slag gegaan. Tof geworden toch?

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Gwendolyn

Mijn passie op het gebied van fotograferen ligt hem voornamelijk in het vastleggen van herinneringen in een pure, eerlijke vorm. Gewoon dat wat er is. Zowel de grote momenten, denk aan geboorte, de kraamtijd of een uitvaart. Maar ook de gewone dingen, het dagelijkse leven. Ik wil dat vastleggen, voor later, opdat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden.

Tags

Menu