Een tastbare herinnering aan de reportage

Iedereen die mij wel eens heeft gesproken over mijn fotografie, weet hoe gepassioneerd ik ben over mijn eindproduct, mijn albums. Ik denk dat minimaal 95% van al mijn reportages uiteinIedereen die mij wel eens heeft gesproken over mijn fotografie, weet hoe gepassioneerd ik ben over mijn eindproduct, mijn albums. Ik denk dat minimaal 95% van al mijn reportages uiteindelijk wordt opgeleverd in een prachtig, persoonlijk en uniek album. Ik vond het daarom ook eens tijd om mijn passie voor mijn albums te laten zien in een filmpje. Mocht je dus nog twijfelen of je wel een album wilt? Of ben je benieuwd waar ik zo gepassioneerd over ben? Kijk dan vooral het filmpje.

En benieuwd naar nog meer album? Kijk dan vooral in deze GALERIJ, hierin staan albums in allerlei kleuren en maten en kaften ter inspiratie, om te laten zien dat echt alles mogelijk is.

Leverancier Konpoli

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Gwendolyn

Mijn passie op het gebied van fotograferen ligt hem voornamelijk in het vastleggen van herinneringen in een pure, eerlijke vorm. Gewoon dat wat er is. Zowel de grote momenten, denk aan geboorte, de kraamtijd of een uitvaart. Maar ook de gewone dingen, het dagelijkse leven. Ik wil dat vastleggen, voor later, opdat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden.

Tags

Menu