Wat een fijn gezin! – Kraamreportage Vrouwenpolder

Vorig jaar mocht ik in eerste instantie op pad voor Stichting Earlybirds om dit mannetje, Lloyd in het ziekenhuis vast te leggen. Hij kwam iets te vroeg ter wereld maar hij deed het super. Voordat we een afspraak konden maken mocht hij al mee naar huis. Wat superleuk ook, dat dit stel ook een kraamreportage cadeau hadden gekregen en dat ik die mocht verzorgen. Kreeg ik alsnog de kans dit prachtige mannetje, zijn lieve ouders en leuke broer vast te mogen leggen. Geniet van deze beelden!

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Gwendolyn

Mijn passie op het gebied van fotograferen ligt hem voornamelijk in het vastleggen van herinneringen in een pure, eerlijke vorm. Gewoon dat wat er is. Zowel de grote momenten, denk aan geboorte, de kraamtijd of een uitvaart. Maar ook de gewone dingen, het dagelijkse leven. Ik wil dat vastleggen, voor later, opdat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden.

Tags

Menu