Beeldbank Boost – Zichtbaarheid ondernemer

Zichtbaarheid als ondernemer is zo belangrijk, daar ben ik inmiddels wel van overtuigd. Ik zie dat in mijn eigen bedrijf, dat klanten het erg fijn vinden dat ik mijzelf laat zien maar ook andere succesvolle ondernemingen zijn zo succesvol mede dankzij hun zichtbaarheid.

Als fotograaf heb ik de luxe dat ik veel fotografen om mij heen heb. Met mijn lieve collega Bianca van Pumpkinfotografie gaan we met enige regelmaat samen op stap om weer wat beeldmateriaal van elkaar te maken, passend bij het seizoen maar vooral passend bij onszelf en wat wij als bedrijf willen uitstralen.

Een tijdje geleden had ik een gesprek met een andere ondernemer hierover, hoe fijn het is om mooie beelden van jezelf te hebben maar dat het ook best wel veel gedoe is en ook een behoorelijke investering als je telkens met de seizoenen mee wilt veranderen. Dat plantte een zaadje in mijn hoofd en afgelopen week wat het daar ineens, de Beeldbank Boost!

Een aantal uur met mij en een paar andere ondernemers op stap, naar diverse locaties en ik maak mooie professionele foto’s die passen bij wat jij als bedrijf wilt uitstralen. Mooie bonus is dat je met andere ondernemers op stap bent, dus tegelijk lekker kan netwerken. Neem enkele setjes met kleding mee, in combinatie met enkele locaties, ben je voor de komende tijd weer voorzien van fris beeldmateriaal!

Benieuwd wanneer de volgende Beeldbank Boost is en hoe het precies in zijn werk gaat? Ik leg dat helemaal uit op DEZE PAGINA. Tot snel! En geniet van de beelden die ik van de prachtige Bianca heb mogen maken de afgelopen keer!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Gwendolyn

Mijn passie op het gebied van fotograferen ligt hem voornamelijk in het vastleggen van herinneringen in een pure, eerlijke vorm. Gewoon dat wat er is. Zowel de grote momenten, denk aan geboorte, de kraamtijd of een uitvaart. Maar ook de gewone dingen, het dagelijkse leven. Ik wil dat vastleggen, voor later, opdat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden.

Tags

Menu