Achteraf is het goed zo – Geboortereportage Bergen op Zoom

Afgelopen oktober mocht ik bij de bevalling van Marleen en Roel zijn. Ze verwachte samen hun eerste kindje. De bevalling vlotte ineens super vlug wat het even spannend maakte of ik op tijd was, maar dat was vals alarm. Het bleek uiteindelijk toch niet zo makkelijk, Marleen werkte enorm hard om de kleine via de natuurlijke weg geboren te laten worden. Maar helaas, het werd uiteindelijk een keizersnede. Gelukkig mocht ik mee om daar beelden te maken, dankzij mijn contract met het ziekenhuis. Wat een opluchting en blijdschap toen Nikkie veilig en wel in de armen van papa en mama lag. Het was goed zo. Uiteraard bleef ik nog even om de ontmoeting met Nikkie haar grote zussen vast te leggen. Wat een liefde <3

Het uitgebreide geboorteverhaal blijft privé maar de beelden zeggen denk ik alles! Geniet er van!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Gwendolyn

Mijn passie op het gebied van fotograferen ligt hem voornamelijk in het vastleggen van herinneringen in een pure, eerlijke vorm. Gewoon dat wat er is. Zowel de grote momenten, denk aan geboorte, de kraamtijd of een uitvaart. Maar ook de gewone dingen, het dagelijkse leven. Ik wil dat vastleggen, voor later, opdat ook de gewone dingen die het leven bijzonder maken niet vergeten worden.

Tags

Menu