(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
COACHINGSTRAJECT

Deep Dive voor afscheidsfotografen

Verdiepingsopleiding voor afscheidsfotografen

Wil jij echt grote stappen zetten en je bedrijf opbouwen op een manier die helemaal bij je past? Dan is het Deep Dive Traject echt wat voor jou. In 6 maanden gaan we met een kleine groep like-minded fotografen aan de slag in een blended programma, dat wilt zeggen gedeeltelijk online en gedeeltelijk offline.

Dit coachingstraject is speciaal voor afscheidsfotografen die een authentiek bedrijf willen opbouwen, zichzelf beter willen leren kennen en moeiteloos willen ondernemen.

Plan vrijblijvend een call in
Levensveranderend
Resultaat: moeiteloos ondernemen
Ruim 8 jaar ervaring als afscheidsfotograaf
Volledig klaargestoomd als afscheidsfotograaf
Kennis, mindset & persoonlijke ontwikkeling

Herken jij je in het volgende?

 • Je werkt hard maar je haalt niet de resultaten die je wenst

 • Je hebt afscheidsfotografie toegevoegd aan je aanbod maar er komen geen klanten

 • Je hebt al enkele uitvaarten mogen vastleggen maar helaas komt een stabiele klantenstroom niet op gang

 • Je loopt elke keer tegen dezelfde muren op, zakelijk en/of persoonlijk, en je bent er klaar voor om deze patronen te doorbreken
 • Je hebt het verlangen om meer vanuit gevoel te gaan ondernemen, in plaats van "te doen wat je collega's doen"

 • Je wilt een stabiel, goedlopend bedrijf opbouwen dat helemaal past bij wie jij in je kern bent
 • Je wilt klanten gaan aantrekken die bij je passen en je energie geven

Ja? Dan is dit traject op je lijf geschreven!

Onderdelen van dit traject

Voor aanvang van de cursus plan ik met iedereen een individueel Skype gesprek. Hiermee zal ik het geplande programma dusdanig aanscherpen dat iedereen uit het traject gaat halen wat hij of zij wilt.

Vandaag gaan we aan de slag met jou en je bedrijf. En dit doen we niet alleen, focusexpert Willemijn Leijnse gaat ons hierbij helpen. Voor deze dag doe je de Powerkracht test en deze dag gaan we je rapport (20 A4) bespreken en kijken hoe je dit in je bedrijf kan inzetten. Dit rapport geeft je inzicht in jouw unieke kracht, hoe jij volledig tot je recht komt en je vol passie aan de wereld kunt laten zien wat er in je zeilt. Als je jouw kracht en kwaliteiten onvoldoende kent of leeft, hoe kunnen anderen dan zien hoe bijzonder je bent, wat jou drijft en wat je moeiteloos voor elkaar krijgt? Na vandaag heb je meer zelfvertrouwen, een krachtige profilering en energieke communicatie, zodat je zakelijk gezien meer ideale klanten aantrekt waardoor je energiepijl en omzet groeit.

We gaan ook aan de slag met een accountability-plan. Deze krijgt een belangrijke rol bij de tussentijdse skype sessies en gaat ervoor zorgen dat je aan de eind van dit traject ook daadwerkelijk mega stappen hebt gezet.

We gaan we aan de slag met afscheidsfotografie, we staan stil bij afscheidsreportages en uitvaartfotografie. We bespreken een heel veel diverse onderwerpen vandaag, zoals etiquette, omgaan met mensen in rouw, workflow in de aanloop van de uitvaart maar ook de workflow op de dag zelf komt aan bod. We gaan het hebben over hoe je voor jezelf kunt zorgen in deze moeilijke omstandigheden. We gaan ook kijken bij een Rouwcentrum om direct in de praktijk standpunten te bekijken en lichtomstandigheden waar je mee te maken krijgt.  Een fantastisch onderdeel van vandaag is het vragen stellen aan een live-panel met rouwdeskundige!

Deze dag staat in het teken van portfolio review en het bekijken van enkele van jullie reportages. Wat gaat goed, wat kan beter, qua standpunten, instellingen etc. Maar ook laat ik mijn ruwe beelden zien, op deze manier krijg je een mooie inkijk hoe ik op zo'n dag aan het werk ga, welke standpunten kies ik, maar ook wat pas ik aan als ik zie dat iets nier werk, hoe selecteer ik snel, welke beelden blijven, welke sneuvelen, kortom echt een inkijkje in mijn hoofd!

Vandaag vlieg ik Social Media Expert, Rachelle Verhage, ook wel bekend als de ZeeuwZe in. Ze gaat ons meenemen in de wondere wereld van Social Media en zichtbaarheid in zijn algemeenheid maar ook speciaal gericht op onze branche. Het is immers een gevoelige branche en hoe laat je hier authentiek en met respect je werk zien en draag je je missie krachtig uit.

Verder staan we stil bij de leerdoelen die je hebt bepaald. Hoe ver ben je gekomen, wat heb je nog nodig, hoe ga je die stappen zetten. Uiteraard is er ook nog ruimte om datgene te bespreken wat nog niet aan bod is gekomen maar waar jullie nog wel behoefte aan hebben.

Tussen de live-dagen door hebben we skype-sessie met elkaar. Daarin bespreken we na wat er in de lesdag daarvoor aan bod is gekomen, wat is er nog niet duidelijk of verdient nog meer verdieping. Verder staan we stil bij een ieders doelstellingen.Ik weet inmiddels hoe belangrijk accountability is, dus verantwoording naar elkaar afleggen. Dit doe ik zelf in een Mastermind en bij mijn bussiness buddies en daardoor ga je echt aan de slag met wat je wilt. Dit gun ik jullie ook en is dus een belangrijk onderdeel van dit traject.

Vier redenen waarom dit HET traject voor je is

Veel breder dan enkel kennis

 • Ik leer je uiteraard alles over het vak afscheidsfotograaf. Maar alleen kennis van afscheidsfotografie maakt je nog geen succesvolle ondernemer. Dus ik pak alles in de volle breedte mee

Accountability inclusief

 • De groep wordt qua energie en leerdoelen optimaal gematcht, daardoor heb je naast mijn coaching nog meer cheerleaders! Je mede-coachees zullen helpen, spiegelen en inspireren!

Persoonlijke kracht test

 • We starten het traject met de unieke Persoonlijke Kracht test. Deze gaat de basis vormen voor je bedrijf en je persoonlijke ontwikkeling. We leggen deze dag echt de fundering.

Geen geheimen

 • Vraag het aan alle cursisten die ik heb begeleid. Ik ben een open boek en zal je meenemen in alle lessen die ik heb geleerd. Maar daarnaast zal ik je vooral aanmoedigen en helpen bij het maken van de keuzes die voor jou passend zijn! Zo ontstaat het bedrijf wat 100% bij je past
 • Ik vlieg daarbovenop ook twee experts in die een dagdeel hun kennis met ons delen. Goud waard!
MELD JE DIRECT AAN

Wat maakt dit coachingstraject uniek?

In dit coachingstraject verbind ik alle onderdelen die in mijn ogen belangrijk zijn om succesvol te zijn als afscheidsfotograaf. Naast dat ik alle kennis met je deel over mijn vak als afscheidsfotograaf én de uitvaartbranche, neem ik je ook mee langs alle onderdelen die van belang zijn om succesvol te zijn als ondernemer. Denk dan aan prijsbepaling, een optimale workflow, (online) marketing, maar vergeet ook mindset en persoonlijke ontwikkeling niet.

 • Intensief traject met veel contactmomenten zodat je mega stappen gaat zetten
 • Unieke persoonlijkheidstest zodat je een prachtige basis hebt om je bedrijf op te gaan bouwen, samen met expert Willemijn Leijnse
 • De groep wordt gematcht op energie en leerdoelen zodat je ook van elkaar enorm veel gaat leren
 • Blended programma, elke drie weken een contactmoment, de ene keer online de andere keer live
 • Social Media Expert en Vrouwencoach Rachelle Verhage deelt haar kennis met ons

Wat kun je verwachten van het coachingstraject?

Je gaat aan de slag met het bouwen van een authentiek bedrijf dat helemaal bij jouw persoonlijke krachten past. Na 6 maanden heb je bizar grote stappen gezet, als ondernemer, als afscheidsfotograaf en persoon.

Ook ga je leren:
 • Hoe je met gemak en plezier kan ondernemen
 • Alle ins en outs van de afscheidsbranche
 • Hoe je een waardevol beeldverhaal maakt voor je klanten
 • Hoe je belemmerende overtuigingen kunt overwinnen
 • Wie je bent en wat je missie is
 • Hoe je authentiek zichtbaar ben
 • Hoe je na dit coachingstraject nog steeds mega stappen blijft zetten

EN JA! DEZE INVESTERING GA JE DUBBEL EN DWARS TERUG VERDIENEN. 

Aan het eind van het traject heb je dit bereikt

 • Je weet alle praktische zaken van de afscheidsbranche. De uitvaartbranche heeft geen geheimen meer voor je. De diverse rollen, rituelen en termen ken je allemaal. 
 • Je stapt zelfverzekerd de deur uit om een uitvaart- of herinneringsreportage te maken.
 • Je weet meer over je belemmerende overtuigingen en hoe je deze overwint.
 • Je hebt een bedrijf neergezet dat past als een jasje
 • Je hebt alle tools in handen om na het traject mega stappen te blijven zetten
 • Je hebt waardevolle contacten voor het leven gemaakt
 • Naast alle ondernemerslessen leer je jezelf nog beter kennen, dit zal je leven veranderen

Een impressie

Eigenlijk is elk onderdeel van dit waanzinnige traject favoriet bij mij. Vooral het einde als we terugkijken zien welke stappen een ieder heeft gezet, dat is wat mij betreft toch elke keer weer magie.

Maar een ander hoogtepunt zijn de live-dagen, op fantastische plekken in Zeeland, goed verzorgd, fijne energie en mega veel inspiratie. Om je alvast mee te nemen in wat zo'n dag je brengt, heb ik een video-impressie laten maken. Geniet alvast mee!

Nu van €2.997,- voor €2.697,-

Wil jij nu echt gaan vliegen met je bedrijf?
Meld je dan aan voor dit meer dan complete coachingstraject

MELD JE DIRECT AAN

Over Gwendolyn Pieters

Gwendolyn heeft zichzelf gespecialiseerd in afscheidsfotografie. Ze legt liefdevolle herinneringen vast voor mensen en hun dierbare op die momenten dat ze weten dat er een afscheid gaat naderen.

Daarnaast legt ze ook de uitvaart vast, op een liefdevolle en respectvolle manier, zodat men op een later moment troost kan halen uit deze beelden. Op de dag van afscheid is er immers zoveel liefde aanwezig die men niet altijd kan voelen en zien op dat moment. Daar kunnen beelden bij helpen.
Opleiding
Gwendolyn heeft zelf, naast haar bestaande opleidingen, de opleiding tot uitvaartverzorger gevolgd om zo nóg beter de branche te begrijpen en de cursisten nog beter te kunnen informeren.

Credentials
Inmiddels heeft Gwendolyn 100+ uitvaarten vastgelegd en tientallen herinneringsreportages mogen maken. Aan ervaring geen gebrek dus.
Podcast
Om andere te inspireren en de liefde voor dit vak te laten voelen is Gwendolyn haar eigen podcast gestart waarin ze vertelt over haar ervaringen als afscheidsfotograaf en ondernemer. Daarnaast interviewt ze ook andere mensen die in deze mooie branche werkzaam zijn!


Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-47 69 54 86
Vlissingen, Zeeland

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, meld je aan voor mijn nieuwsbrief.

Volg mij

heartcrossarrow-rightplus-circlearrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram