afscheidsfotografie

Laat de herinnering je troosten

Afscheidsfotografie is niet het eerste waar je aan denkt wanneer je geconfronteerd wordt met afscheid nemen van je dierbaren. Echter blijkt het maken van foto’s in de periode voor het afscheid, evenals de dag van afscheid zelf, ontzettend waardevol. Elke keer weer krijg ik te horen dat mensen zo dankbaar zijn met zulke mooie foto's als herinneringen van het afscheid en dat het helpt bij hun rouwproces. Maar ook dat het gesprekken opent met dierbaren en steun biedt.

Herinneringen terug halen wanneer je er zelf aan toe bent

Alle facetten van een mensenleven zijn het waard om vast te leggen. Want elk leven is uniek. We hebben foto's van de prille start en van verjaardagen, trouwerijen en jubilea. Maar juist ook het einde is heel waardevol om op beeld te bewaren. Tijdens de uitvaart is er zo enorm veel liefde aanwezig en juist die liefde is later zo troostend om terug te zien. De ervaring leert dat dit enorm helpend is in het proces dat komen gaat.
Meer informatie uitvaartfotografie

Gezien in

Jullie momenten samen van onschatbare waarde

Een naderend afscheid bespreekbaar maken: dat is voor iedereen heel moeilijk. Als een dierbare gaat verhuizen of emigreren. Bij scheiding van families. Of als jijzelf of een geliefde te horen hebt gekregen dat je niet lang meer te leven hebt.

Foto's kunnen hierbij helpen, als troost, om een gesprek te openen. Tijdens een fotoreportage nemen we tijd om herinneringen op te halen en nieuwe herinneringen te maken. Een oprecht portret van deze laatste fase maakt de cirkel rond.
Meer informatie Herinneringsfotografie

Doorgeven hoe het thuis bij jullie was

Terug kunnen kijken op zomaar een dag in jullie gezin. Als je weet dat het afscheid nadert dan kan dat veel troost en steun geven. Via een 'Day In The Life' documentaire reportage leg ik jullie rituelen vast. Hoe jullie samen zijn, als familie. Het gewone dagelijkse leven, de grote en kleine momenten. Koken, eten, spelen. Maar ook een dag tijdens jullie vakantie of een bezoek aan de dierentuin.
Meer informatie Day in the life fotografie

Pieters Fotografie Academie

Naast fotograferen coach ik andere fotografen met enorm veel passie, er is niets mooiers dan collega's doorbraak na doorbraak te zien hebben en het bedrijf en het leven te creëren waar ze zo naar verlangen. Mijn kracht als coach ligt in het feit dat ik naast enorm veel kennis deel ook aan de slag ga met mindset en persoonlijke ontwikkeling. Zodat vanuit eigen kracht en eigen missie een compleet authentiek bedrijf neergezet wordt, waardoor het ondernemen moeiteloos gaat, omdat het past als een jasje. Dus ben je klaar om niet alleen op het gebied van kennis te groeien, maar ben je ook toe aan een flinke dosis inspiratie, lees dan op mijn Academie wat ik je allemaal kan bieden!

Gietharskunst

Rouwbloemen, altijd heel erg indrukwekkend en vaak een belangrijk onderdeel van het afscheid. Hoe mooi zou het zijn om voor altijd een prachtige herinnering te hebben aan deze zorgvuldig gekozen bloemen.

Ik droog een selectie van jullie rouwbloemen op een professionele manier waarna ik ze schik en ingiet in giethars. Volledig maatwerk en elke keer weer uniek.


Meer lezen

Over Gwendolyn Pieters

Gwendolyn heeft zichzelf gespecialiseerd in afscheidsfotografie. Ze legt liefdevolle herinneringen vast voor mensen en hun dierbare op die momenten dat ze weten dat er een afscheid gaat naderen. 

Daarnaast legt ze ook de uitvaart vast, op een liefdevolle en respectvolle manier, zodat men op een later moment troost kan halen uit deze beelden. Op de dag van afscheid is er immers zoveel liefde aanwezig die men niet altijd kan voelen en zien op dat moment. Daar kunnen beelden bij helpen.

Opleiding
Gwendolyn heeft zelf, naast haar bestaande opleidingen, de opleiding tot uitvaartverzorger gevolgd om zo nóg beter de branche te begrijpen en de cursisten nog beter te kunnen informeren.

Credentials
Inmiddels heeft Gwendolyn 100+ uitvaarten vastgelegd en tientallen herinnerings-reportages mogen maken. Aan ervaring geen gebrek dus.

Podcast
Om andere te inspireren en de liefde voor dit vak te laten voelen is Gwendolyn haar eigen podcast gestart waarin ze vertelt over haar ervaringen als afscheidsfotograaf en ondernemer. Daarnaast interviewt ze ook andere mensen die in deze mooie branche werkzaam zijn! 

Aangesloten bij

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, meld je aan voor mijn nieuwsbrief.
Inspiratiemail aanmelding

Volg mij

crossarrow-rightarrow-up-circlearrow-left-circlearrow-right-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram