(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Beeldbank Boost

Twee vliegen in één klap

Ik ben er van overtuigd dat authentiek zichtbaar zijn op Social Media als ondernemer enorm belangrijk is. Je bouwt direct een band op met je klanten, ze leren jou beter kennen en als het erop aankomt zullen ze veel sneller een product of dienst bij je afnemen. En niet alleen dat, zichtbaar zijn is ook nog eens enorm leuk, je leert ontzettend veel mooie en nieuwe mensen kennen die je hoe dan ook weer verder gaan helpen.

Vraag de brochure aan

Een unieke en
authentieke beeldbank

We gaan een dagdeel op stap met een groep van 4 tot maximaal 6 ondernemers. We doen daarbij enkele locaties aan, je neemt zelf enkele setjes kleding en eventueel attributen mee. Op elke locatie fotografeer ik iedereen individueel. Op deze manier lever ik een ruime en gevarieerde galerij met foto's op. Hieruit kan je vervolgens de tofste beelden uitzoeken.

Let's create some magic together!

Lot's of fun and inspiration!
inclusief een hapje en drankje
Een gevarieerde, bij het seizoen passende beeldbank
Mega uitbreiding van je netwerk!
Inclusief 10 beelden met mogelijkheid tot afname van meer!

Plus vele nieuwe en
waardevolle contacten

Tussen het fotograferen door is er meer dan voldoende tijd om lekker te netwerken met de andere ondernemers, er zijn al mega veel waardevolle samenwerkingen tot stand gekomen tijdens mijn Beeldbank Boost. Echt heel erg tof om te zien.

Verder is het mega inspirerend om ook de andere ondernemers op de foto te zien gaan. Je krijgt zelf weer nieuwe ideeën, andere associaties en je zult merken dat deze ochtend voorbij vliegt en je heerlijk ontspannen op de foto gaat.

Wanneer kan ik mee?

De Beeldbank Boost zijn echt hoogtepunten in mijn jaar, het is zo leuk, gezellig en inspirerend! Maar het vraagt ook veel van mij. Daarom geeft ik slechts enkele malen per jaar een Beeldbank Boost. Op deze manier kan ik al mijn energie en inspiratie geven aan de deelnemers die mee gaan. Wacht dus niet te lang met het claimen van jouw plekje!

De volgende momenten staan gepland voor het komende jaar:

- dinsdag 22 februari Zierikzee
- dinsdag 17 mei Walcheren
- dinsdag 20 september Zeeuws-Vlaanderen
- dinsdag 29 november Walcheren

Dit levert een Beeldbank Boost bij mij je op:

  • Een mega gevarieerde beeldbank die volledig past bij wat jij als ondernemer wilt uitstralen 
  • Beelden waarmee je kan gaan knallen op Social Media en jij als geen ander de boodschap kunt gaan overbrengen die bij jou missie past
  • Je hebt een mega gezellig ochtend met andere ondernemers
  • Je zult verstelt zijn van de creativiteit en inspiratie die je krijgt van in groepsverband een Beeldbank aanleggen
  • Een uitbreiding van je netwerk en wellicht ontstaat er zelf een nieuwe samenwerking! Je zal niet de eerste zijn

Dit alles voor slechts €225,- exclusief BTW

Wil je ook gaan knallen op Social Media?
Meld je dan aan voor deze unieke ochtend!

MELD JE DIRECT AAN

Veel gestelde vragen

Omdat de Beeldbank Boost bij uitstek DE manier is om in een veilige en ongedwongen setting authentieke beelden te laten maken. Zichtbaarheid is als ondernemer simpelweg heel belangrijk, mensen doen geen zaken met een logo of een naam. Nee, ze willen zaken doen met een mens en daarbij hoort een gezicht. En het allerliefste ook nog eens een gezicht dat authenticiteit uitstraalt, helemaal jij, gewoon zoals je bent. Omdat we met een groep ondernemers op pad gaan, staat allereerst de camera niet de hele tijd op je gericht, raak je geïnspireerd door de andere en kom ja als vanzelf los. Het is moeilijk in woorden te vatten, probeer het gewoon een keer!

Van te voren hebben we met elkaar contact zodat ik weet wie je bent en wat je wilt uitstralen. Dat is het "hoofd" stukje" zoals ik dat noem. Op de dag zelf fotografeer ik vanuit mijn hart en merk ik vanzelf wat bij je past en wat niet. En doordat je met een groep ben ga je ook mee op de energie van de groep en raak je hierdoor geïnspireerd. Ik blijf het zeggen, de Beeldbank Boost is een bijzondere ervaring, gewoon een keer meedoen!

Binnen 48 uur krijgen je een prachtige preview. Daarna ga ik alle beelden selecteren en bewerken. Die ontvang je uiterlijk binnen 6 weken maar de ervaring leer dat dit vele malen sneller is. Mocht er spoed achter de beelden zitten, geef dit dan zeker door, dan houd ik hier rekening mee!

Stuur mij even een mailtje! Dan gaan we gewoon een moment plannen die bij je past. Wellicht heb je zelf ook wat ondernemers in je omgeving die graag mee willen en kunnen we een dag op maat voor je plannen, op de dag en de omgeving die je zelf in gedachten hebt.

Absoluut! Deze plan ik naar wens in, dus woon jij buiten Zeeland en wil je ook zo'n Beeldbank Boost in jouw regio. Stuur mij dan een mail en dan gaan we dat regelen.

Dit heb ik allemaal uitgebreid beschreven in mijn Brochure "Zakelijke Fotografie". Wil je deze ontvangen, stuur mij dan even een mailtje!

Portfolio

Let's connect

Contactformulier

Aangesloten bij

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
heartcrossarrow-leftarrow-rightplus-circlearrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram