Wat geweldig! Jullie gaan trouwen!

Ongedwongen vastleggen van alle momenten en de liefde op jullie speciale dag, want daar draait het die dag om. Jullie liefde als stralend middelpunt! Mijn stijl kenmerkt zich door pure foto’s en het vangen van de emoties tussen jullie en jullie dierbaren.

Met mijn trouwreportages streef ik ernaar om niet alleen maar mooie foto’s te maken.

Ik wil echt júllie verhaal vertellen aan de hand van elk klein detail en alle grote momenten van die dag. Telkens als jullie de foto’s terug kijken in het prachtige trouwalbum dat bij ieder pakket is inbegrepen, wil ik jullie even het gevoel, het plezier, geluk en de warmte van die dag terug geven zodat deze prachtige dag keer op keer beleefd kan worden.

Wat ik zo geweldig vind aan het fotograferen van bruiloften is de sfeer

De hele dag zindert van emoties; zenuwen, geluk, ver- bondenheid, blijheid, liefde... En dat leg ik allemaal vast! Documentair fotograferen is waar ik goed in ben; alle gebeurtenissen, relaties en emoties in de gaten houden, ondertussen zoekend naar bijzondere composities om na de bruiloft jullie te verrassen met foto’s die precies laten zien hoe het was.

Ook bij de fotoshoot zorg ik ervoor dat ik het geforceerde poseren niet aan de orde is en ga ik voor het vastleggen van jullie gevoelens.

Ik ben gecertificeerd Moment Designer en weet daardoor als geen ander hoe ik van dit moment een unieke gebeurtenis kan maken. Jullie focussen je lekker op elkaar, terwijl ik jullie liefde vastleg. Dit onderdeel van de dag is echt jullie moment, je even terugtrekken van de drukte en echt met elkaar zijn.

Benieuwd naar hoe een hele reportage eruit ziet?

Kijk dan eens op mijn blog. Uiteraard kan je ook mijn portfolio bekijken. Een reportage is al mogelijk vanaf €995,-. Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

InvesteringEen prachtige reportage van jullie belangrijkste dag is al mogelijk vanaf €695,-

Graag vertel ik jullie in een persoonlijk wat de mogelijkheden zijn, omdat elke situatie uniek is. Bovendien kan je dan direct aanvoelen of er een klik is. Die is uiteraard heel belangrijk. Vraag hieronder vooral mijn uitgebreide brochure aan. Deze stuur ik je dan zo snel mogelijk toe. 

Betaling in termijnen

Omdat een reportage ontzettend kostbaar is, biedt ik betaling in termijnen aan, zonder extra kosten. 

Album

Ik geloof heel erg dat foto's tastbaar op zijn mooist zijn, daarom lever ik in al mijn pakketten een luxe, professioneel en op maat gemaakt album.

PLAN - PRICE

Description

Alles is liefde - €695,-

3 uur fotografie


Album 20x20 cm inclusief 10 spreads en luxe bewaarbox


Minimaal 90 digitale foto's op hoge resolutie


Een slideshow op HD kwaliteit


Een persoonlijke galerij om de foto's te delen met dierbaren


Reiskostentot 30 km vanaf Vlissingen, daarbuiten 30 ct/kmPuur geluk - €1.295,-

6 uur fotografie


Album 25x25 cm inclusief 15 spreads en luxe bewaarbox


Minimaal 180 digitale foto's op hoge resolutie


Een slideshow op HD kwaliteit


Een persoonlijke galerij om de foto's te delen met dierbaren


Reiskostentot 30 km vanaf Vlissingen, daarbuiten 30 ct/km

Vraag mijn Brochure aan!

FAQ

Hoe lang van te voren moet ik reserveren?

Zodra je zeker weet dat ik jullie fotograaf ben, wacht dan niet te lang met dit door te geven. Want dan reserveer ik julie datum. Ik heb met regelmaat meerdere aanvragen voor 1 datum, dus wacht niet te lang met een kennismakingsgesprek plannen.

Ik hou er niet van om op de foto te gaan, hoe doen we dit?

Ik ben een documentaire fotograaf en maak een vertellende reportage. Dat betekent dat ik aanwezig ben, niet regiseer en jullie gewoon je gang gaan. Ik vang de mooie momenten. Maar als jullie ook een mooie reportage willen, dan is dit geen probleem. Dat pak ik echter wel iets anders aan dan de meeste fotografen, ik ben gecertificeerd moment designer. Alles over wat dit betekent kan je hier lezen: Waarom Moment Design zo mooi is? Het resultaat zijn in ieder geval foto's die laten zien hoe jullie echt zijn, zonder dat je je ongemakelijk voelt.

Hoe lang duurt het voordat ik de foto’s krijg?

Binnen 48 uur ontvang je een preview met enkele foto’s uit de reportage. Daarna ga ik alle beelden selecteren en bewerken. Die ontvang je uiterlijk binnen 6 weken maar de ervaring leer dat dit vele malen sneller is.

Ik zie prachtige beelden op je site, maar ik weet niet of ik wel onze foto’s op internet wil. Moet dit?

Uiteraard is dit geen verplichting. Alle beelden die op website staan, zijn geplaatst met toestemming van de klanten. Ik maak na oplevering van de reportage een kleine selectie van beelden die ik zou willen toevoegen aan mijn portfolio. Dan pas hoef je te besluiten of je hiermee akkoord gaat. Wil je niet niet dan hoeft dat uiteraard niet.

“Gwendolyn heeft een geboorteshoot gedaan voor ons. Er werd eerst een kennismakingsgesprekje gehouden, waarin we over onze wensen konden praten, ons alles duidelijk werd uitgelegd en we haar werk konden bekijken. Vanaf week 37 staat ze klaar om in actie te komen en is hierin enorm betrokken! Tijdens de bevalling heeft ze zich “onopvallend” opgesteld,… Lees verder “”

- Desy Joosse-Buijs -

“Briljante weergave van het mooiste moment van ons leven, inclusief hele leuke blog over de hele happening!”

- Ronald Joosse -

“Nu 2x met Gwendolyn ‘gewerkt’ 1x tijdens een bevalling waarbij zij foto’s maakte en ik mocht begeleiden, hierin is ze heel prettig aanwezig, je hoort of ziet haar amper maar toch maakt ze prachtige foto’s! En de 2e x een fotoshoot met mijn collega’s gedaan, dit was heel leuk, wij houden niet zo van ‘op… Lees verder “”

- Liesbeth Kluijfhout -

“Wij wilden mooie foto’s van onze pasgeboren 2e dochter. Wíj houden niet zo van de geposeerde newborn foto’s en waren op zoek naar iets anders. Zo kwamen we bij de Kraamreportage van Gwendolyn terecht. En hier hebben we absoluut geen spijt van! Wat een mooie, bijzondere en ‘echte’ foto’s hebben we van ons gezinnetje. Heel… Lees verder “”

- Manon van Maldegem-Baaijens -

“Een paar weken geleden kwam gwendolyn foto’s maken namens stichting early birds van onze Jens! Ze nam de tijd en wist echt geweldige foto’s te maken! Ook nadien het fotoboek wat ze voor ons samen gesteld heeft is geweldig, dat hadden we zelf nooit zo kunnen doen. We zijn gwendolyn dan ook erg dankbaar en… Lees verder “”

- Debby van der Put -

“Onbetaalbaar zijn de foto’s! Ze pakt de juiste emoties in momenten en legt deze in mooie composities vast.”

- Petri Verbrugge -

“Gwendolyn heeft enkele weken terug gezorgd voor een heel mooie fotoreportage van onze te vroeg geboren zoon. Op een moment waarop alles even zwaar voelt, zet zij de mooie momenten (die er toch zijn) in deze periode om in prachtige foto’s die een herinnering voor het leven zijn. Op een subtiele manier heeft ze zich… Lees verder “”

- Kristel Schoevaerts -

“Gwendolyn heeft de geboorte van onze dochter Jolé super vastgelegd! De foto’s zijn geweldig. Een mooi aandenken voor ons en later ook voor Jolé zelf.”

- Ilona van Doorn -

“Onze (verlate) kraamrapportage kon echt niet beter. Gwendolyn is super relaxed, de sfeer was goed en ongedwongen en de foto’s zijn daardoor authentiek. Het fotoboek is bovendien prachtig geworden. Kan niet anders zeggen dan dat Gwendolyn er echt talent voor heeft.”

- Merel van Rens -

“Gwendolyn is heel prettig in haar communicatie, denkt goed mee, en is flexibel. Maar bovenal, maakt ze mooie foto’s!”

- Margreet Kodde -

“Ik kan alleen maar zeggen dat door geduld en rust het resultaat zo mooi is geworden… helemaal super gewoon.”

- Kirsten Koster -

“Wij hebben een hele ontspannen fotoshoot gehad tijdens onze kraamreportage. We zijn onwijs blij met het resultaat… Wat fijn om dit terug te kunnen zien! Ook was het fijn dat we niet lang hoefde te wachten op onze foto’s, en de wachttijd wordt ook nog eens verzacht met mooie previews! Gewoon doen!”

- Liesbeth Haarbosch -

“Ik kan alleen maar zeggen dat ik erg blij ben dat we haar gevraagd hebben om foto’s te maken zodra ik bevallen was. Ook de kraamreportage die we een week later hadden is zeer goed bevallen. Die mooie momenten zijn vastgelegd in een prachtig album door Gwendolyn gemaakt. Bedankt!”

- Desiree Paardenkoper -

“Toen ons zoontje geboren was heb ik contact gezocht met Gwendolyn voor een shoot. Aangezien mijn man en ik allebei een ander idee voor de shoot hadden dit voorgelegd aan Gwendolyn. Zij heeft met ons meegedacht en uiteindelijk een hele mooie kraamreportage geschoten. De foto’s zijn erg mooi en ook het album is helemaal naar… Lees verder “”

- Lisette de Haas -

“Gwendolyn heeft onze bruiloft vastgelegd. Ze luisterde naar wat wilden, communiceerde helder via de mail van te voren, kwam langs om alles door te nemen en rende op de dag zelf de hele dag achter ons aan of voor ons uit. Het eindresultaat is prachtig! Ze heeft ervoor gezorgd dat wij een hele waardevolle herinnering hebben… Lees verder “”

- Rianne Van Dijke-van Der Welle -

“Poseren en op de foto moeten heb ik een hekel aan. Toch wilde ik graag een mooie foto van mijn tweelingzus en mezelf hebben. Met de Moment Design techniek verliep de shoot heel ontspannen en Gwendolyn stelde ons meteen op ons gemak. We hebben een uur lang lol gehad en daar kwamen dan ook nog… Lees verder “”

- Loes de Heus -

“Wij hebben 2 reportages van Gwendolyn gehad. De moment design shoot was echt een feestje, even tijd voor elkaar naast de drukte van alle dag. En dan nog een
blijvende herinnering ook. De bevallingsshoot was een bijzondere ervaring; we hebben bijna niet gemerkt dat Gwendolyn aanwezig was maar wat fijn om zulke mooie foto’s… Lees verder “”

- Marianne Elstgeest Mondeel -

“Heel fijn, geruststellend en geweldige shoot gehad!”

- Patricia Maduro -

“De shoot verliep heel ontspannen en gezellig!! Ik voelde me erg op m’n gemak!! Dus een shoot is zeker aan te raden bij Gwendolyn!”

- Joyce de Feijter-Himpens -

” Gwendolyn, we zijn heel blij dat jij ons huwelijksfeest hebt vastgelegd. De foto’s zijn prachtig geworden. Elke keer als we er naar kijken kunnen we de mooie momenten weer herbeleven. Hartstikke bedankt!”

- Familie Den Boef -

Menu