(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Bedrijfsreportage

De juiste energie

Met mijn bedrijfsreportage maak ik een een fotoverslag in journalistieke stijl van de alledaagse gang van zaken in jouw bedrijf of instelling. Een bedrijfsreportage is een natuurlijke, ontspannen en authentieke manier om het dagelijks werk vast te leggen. Met als doel om herkenning en vertrouwen op te roepen bij je (potentiële) klanten. Het is ook een fijne manier van op de foto te gaan, je kan namelijk precies doen wat je altijd doet, gewoon jezelf zijn. 

Daarnaast maak ik uiteraard ook met liefde bedrijfsportretten, om jezelf en je werknemers te presenteren op je website of Social Media. Ook hierin zorg ik weer dat de energie van de foto's matcht met wie jullie zijn.
Vraag de brochure aan

Alle foto's ademen jullie energie uit

Als documentair fotograaf die veelal op intuïtie fotografeert, weet als geen anders vast te leggen wat jij met je bedrijf wilt uitstralen. Dat is belangrijk want op die manier trek je de klanten aan die je wilt en die bij je passen.

De klanten aantrekken die bij je passen

Een authentiek portret

Ik ben gecertificeerd Moment Design fotograaf. Een mooi woord en ook een prachtige techniek, maar het zal je ongetwijfeld niet veel zeggen. Wat het betekent is dat ik van de fotoreportage een uniek en fijn moment maak, waarbij je de camera vergeet. Heel erg belangrijk bij een solo-shoot, want daarin voel je je snel ongemakkelijk. 

Ik stel je vragen en laat je dingen vertellen en herinneren waardoor je een echte twinkeling in je ogen krijgt en daardoor echt op de foto komt te staan zoals je bent. Ik beloof je, het was nog nooit zo makkelijk op de foto te gaan!

Evenementen, trainingen en cursussen

Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om goede foto's te hebben om promotie te maken voor de door jou georganiseerde evenementen, trainingen of cursussen. 

Mijn advies is dan ook altijd om mij die dag of een gedeelte daarvan te laten vastleggen. Dit betaald zich met een volgend evenement direct terug, omdat je fantastische foto's hebt die laten zien wat jij die dag hebt neergezet. En daar willen de mensen de volgende keer absoluut bij zijn.

Maatwerk

Omdat een bedrijfsreportage echt maatwerk is spreken we eerst telefonisch je wensen door en ga ik daarna aan de slag met een offerte. Wil je alvast nog uitgebreider de mogelijkheden zien, vraag dan alvast mijn brochure aan.

Veel gestelde vragen

Nee absoluut niet, een bedrijfsdocumentaire is dan uitermate geschikt. Je gaat namelijk gewoon je werkzaamheden uitvoeren en ik documentair dit. Je hoeft dus niet te poseren en rekening met mij te houden. Ideaal dus voor camera schuwe mensen. Of ga mee tijdens een Beeldbank Boost, hier ligt niet de hele tijd de aandacht op jou en wordt je geïnspireerd door de andere ondernemers die meegaan. Ik durf te wedden dat je dit een waanzinnige ervaring gaat vinden!

Zeker weten, sterker nog, dit gebeurt heel veel. Fijn juist om ook even tijd te maken voor een goede teamfoto of enkele zakelijke portretten als ik er toch ben. Van te voren hebben we uitgebreid contact over wat de wensen zijn en maak ik een offerte op maat.

Binnen 48 uur krijgen jullie een prachtige preview. Daarna ga ik alle beelden selecteren en bewerken. Die ontvang je uiterlijk binnen 6 weken maar de ervaring leer dat dit vele malen sneller is. Mocht er beelden sneller nodig zijn, laat dit van te voren weten, dan zorg ik voor ruimte in mijn agenda.

Dit heb ik allemaal uitgebreid beschreven in mijn Brochure "Zakelijke Fotografie". Wil je deze ontvangen, stuur mij dan even een mailtje!

Portfolio

Let's connect

Aangesloten bij

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-47 69 54 86
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.


Volg mij

crossarrow-leftarrow-rightplus-circlearrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram